NOVE PJESME - Hajdarević, Hadžem (Novi Muallim, 2022)
U ovom broju Novog Muallima objavljujemo nove pjesme Hadžema Hajdarevića iz nastajuće knjige pjesama s radnim naslovom Najbolje je živjeti u visokim brdima.