DRAGULJI O HAFIZIMA BOSNE I HERCEGOVINE - Alispahić, Zehra (Novi Muallim, 2006)
Prikaz knjige: Hfz. Dr. Fadil Fazlić, Hafizi u Bosni i Hercegovini u posljednjih 150 godina, Fakultet islamskih nauka u Sarajevu, IC El-Kalem, Sarajevo, 2006. 400 str.