VJERONAUKA ZA TREĆI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE - Džemidžić, Selma (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: Mina Pleh, Muamer Tinjak, Melika Nezirović: Vjeronauka za treći razred osnovne škole, El- Kalem, Sarajevo, 2006.