VJERA U SVAKODNEVNICI: KAKO PREDAVATI FIKHSKE TEME U VJERONAUCI ZA SREDNJE ŠKOLE - Hasani, Mustafa (Novi Muallim, 2022)
Fragmenti iz predavanja održanog na seminaru “Uvođenje u primjenu novog nastavnog plana i programa srednjoškolske islamske vjeronauke”. Seminar održan 2. septembra 2006. godine u Zenici za vjeroučitelje srednjih škola. Uz suglasnost autora rad je skraćen i prilagođen za publikovanje.