KNJIGA O TEŠANJSKOJ ULEMI - Hasani, Mustafa (Novi Muallim, 2006)
Prikaz knjige: Almir Fatić: Tešanjska oaza islamske duhovnosti (Pregled islamske duhovnosti tešanjskog kraja) Planjax, Tešanj, 2005., 206. str.