BOSANSKA TOPLINA SUSRETA BOJE I LINIJE U SLIKARSTVU SEIDA HASANEFENDIĆA - Neimarlija, Hilmo (Novi Muallim, 2005)
Prikaz knjige: Riječ na promociji monografije Seid Hasanefendić u Gradskoj galeriji Collegium Artisticum u Sarajevu, 8. decembra 2004.