DOPRINOS BiH OPĆOJ HISTORIJI ŠERIJATSKOGA PRAVA - Taljić, Isnam (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Dr. Muharem Štulanović: ‘Urf, običaj kao pomoćni izvor šerijatskoga prava sa osvrtom na Bosnu i Hercegovinu, Islamska pedagoška akademija u Bihaću, 2004.