KNJIGA PROTIV OBNAŽENOSTI I DEGRADACIJE ŽENE - Alispahić, Zehra (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Muhammed. M. Ša’ravi: Žena u Kur’anu, Karađoz-begova medresa, Mostar, 2004.; sa arapskog preveli; Adisa Softić i Salem Dedović, 88 str.