KAKO RAZMIŠLJAJU BH INTELEKTUALCI? - Alispahić, Zehra (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Selman Selhanović: Bošnjački odgovori 2 - Razgovori sa istaknutim ličnostima iz kulturnog i javnog života BiH (1999 – 2004.), Vijeće kongresa bošnjačkih intelektualaca, Sarajevo, 2004.