KNJIGA KOJA SE HOĆE ODUPRIJETI GUBLJENJU IDENTITETA RASELJENIH BOŠNJAKA - Taljić, Isnam (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Nihad Krupić: Ram za sliku moje Bosne, pripovijetke, izdavač Krup’s Design, Sarajevo-Vancouver, 2004.