ABECEDA ISLAMSKOG BANKARSTVA - Kovačević, Amel (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: Muhammad Taqi Usmani. Uvod u islamske finansije (Živinice: Selsebil, 2003.), preveli Ahmet Alibašić i Amel Kovačević, str. 222.