SREBRENICA, SIMBOL BORBE I STRADANJA MUSLIMANA U BOSNI - Dautović, Ferid (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Isnam Taljić: Roman o Srebrenici, drugo neizmijenjeno izdanje, Izdavač Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Sarajevo, 2002.