KNJIGA KOJU SU TREBALI NAPISATI MUSLIMANI... - Alibašić, Ahmet (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: John L. Esposito, Što bi svatko trebao znati o islamu. Preveli: Nevad Kahteran i Ivan Koprek. Zagreb: Filozofsko-teološki institut Družbe Isusove u Zagrebu, 2003, 219 str. A5 formata. ... I KNJIGA KOJU SU TREBALI NAPISATI BOŠNJACI Prikaz knjige: Milorad Tomanić. Srpska crkva u ratu i ratovi u njoj. Beograd: Medijska knjižara Krug, 2001, 251 str.