MUALLIMOVA ČITAONICA - Hajdarević, Hadžem (Novi Muallim, 2003)
Prikaz knjiga: Džemaludin Latić, Škripa vratnica (poezija), Naklada “Signum”, “Bosančica print” i “Synopsis”, Sarajevo-Zagreb, 2002. Murat Baltić, Zapadne vode (roman). IK “Ljiljan”. Biblioteka “Novo Pismo”, Sarajevo, 2003. Murad Wilfried Hofmann, Islam 2000. (eseji), “El-Kalem”, Sarajevo, 2003. Preveo Mirnes Kovač Mustafa Hamza, Čovjek od zemlje (poezija), “Bemust”, Sarajevo, 2002. Enes Ratkušić, Hrvanje s vragom (priče), BZK “Preporod” u Mostaru, Mostar, 2002.