SVIJET BEZ ISLAMA - Mahmutović, Suad (Novi Muallim, 2016)
Prikaz knjige: Graham E. Fuller, Svijet bez islama, Izdavač d.o.o. Dobra knjiga, Sarajevo, 2015. naslov originala: A World Without Islam, 2010. Tiraž 1000 primjeraka.