BUGARSKA ŠERIJATSKA SUDAČKA ŠKOLA - Karčić, Fikret (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: Dr. Ismail Cambasov, Medresetü’n–nüvvâb: anılar-belgeler (Sofya: Ahmed Davudoğlu dostluk ve kardeşlık vakfı, 2005), str.194; Dr Ismail Cambasov, Sofya Islam Ensititűsű: anılar- belgeler (Sofya: Ahmed Davudoğlu dostluk ve kardeşlık vakfı, 2005), str. 220.