DRAGOCJENA TRADICIJA ISLAMSKOG MIŠLJENJA U BiH - Šljivo, Meho (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: Ka obnovi islamske misli: bošnjačko razumijevanje islama u 20. stoljeću, Udruženje ilmijje IZ u BiH, Sarajevo 2009.