KO GOVORI U IME ISLAMA? - Ljevaković, Abdurahman (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: John L. Esposito i Dalia Mogahed. Ko govori u ime islama. Šta milijarda muslimana zaista misli?, S engleskog prevele Sabina Berberović i Senada Kreso. Udruženje ilmijje IZ. Saraievo. 2009.