ŽENE U ISLAMSKIM POKRETIMA; KA ISLAMSKOM MODELU ŽENSKOG AKTIVIZMA - Abdelatif, Omaya; Ottaway, Marina; Karčić, Hamida (Novi Muallim, 2009)
Carnegie Endowment for international peace; No. 2. June 2007. Prijevod: Hamida Karčić