PREPORUKE OKRUGLOG STOLA "OBRAZOVNI SISTEM I ISLAMSKOJ ZAJEDNICI" - Redakcija, -izbor (Novi Muallim, 2002)
Zaključci i preporuke sa Okruglog stola održanog u Sarajevu 3. i 4. 11. 2001. godine u organizaciji redakcije Novog Muallima.