TUMAČENJE KUR’ANA U 20. STOLJEĆU: ISLAMSKA TRADICIJA I NOVI POKUŠAJI U SULEYMAN ATEŠOVOM "SAVREMENOM KOMENTARU KUR’ANA" - Jašić, Orhan; Kusur, Senad (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: Abdullah Takim, Koranexegese im 20. Jahrhundert: Islamische Tradition und neue Ansatze in Suleyman Ates's "Zeitgenossischem Korankommentar", Yeni Ufuklar, Istanbul, 2007.