VELIKI PROJEKAT GAZIJINE BIBLIOTEKE PRIVODI SE KRAJU - Alibašić, Ahmet (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: Mustafa Jahić, obrada. Katalog arapskih, turskih, perzijskih i bosanskih rukopisa Gazi Husrev-begove biblioteke u Sarajevu. (London, Al-Furqan lslamic Heritage Foundation i Sarajevo, Rijaset IZ u BiH, 2003.), tom 12, str. XXl+591+9.