RAZGOLIĆENJE PSIHE ZLOČINACA - Selhanović, Selman (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: lsmet Dizdarević, Nezaborav usjeklina genocida, Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava, Sarajevo, 2003.