ALKOHOLIZAM I ADOLESCENTI - Ličanin, Ifeta; Redžić, Amira; Kučukalić, Abdulah (Novi Muallim, 2022)
Ovaj rad prezentiranje na 29. godišnjem simpoziju Društva za socijalna i epidemiološka istraživanja o alkoholizmu "Kettil Bruun" (29th Annual Alcohol Epidemiology Symposium ofthe Kettil Bruun Society for Social and Epidemiological Research on Alcohol) održanom od 2. do 4.juna 2003. godine u Krakowu, Poljska. Autorica je viši asistent, a koautori predavači na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.