UZORNA POSLANIKOVA ODGOJNA METODOLOGIJA - Dautović, Ferid (Novi Muallim, 2003)
Prikaz knjige: Abdulfetah Ebu Gudde: Poslanik kao učitelj i njegovi metodi u podučavanju, prijevod: Bekir Makić i Enver Ujkanović, 10 El-Kelimeh, Novi Pazar, 2003., str. 227