VODIČ UBORBI PROTN DROGA - Alispahić, Zehra (Novi Muallim, 2003)
Prikaz knjige: Osman Sinanović, Ovisnost o drogama -Uzroci i posljedice, prevencija i liječenje -Multidisciplinarni pristup (Behram-begova medresa u Tuzli, Medicinski fakultet Univerziteta u Tuzli, Tuzla, 2001.) str. 277