POVIJEST ISLAMSKOG MIŠLJENJA U BiH XX STOLJEĆA - Fatić, Almir (Novi Muallim, 2005)
Prikaz knjige: Enes Karić, Prilozi za povijest islamskog mišljenja u Bosni i Hercegovini XX stoljeća, Sarajevo, El-Kalem, 2004, 694 str.