UZROCI KOJI SU PRETHODILI NASILNOM POKRŠTAVANJU - Selhanović, Selman (Novi Muallim, 2005)
Prikaz knjige: Dr. Mustafa Memić: Pojave prozelitizma u plavsko-gusinjskom kraju 1913. i 1919. godine, Sarajevo, 2004. godine. - God. VI, br. 22 (2005), str. 90-91.