IMAM, LIČNOST – ULOGA – ZNAČAJ - Handžić, Dženan (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: (Džemal Salihspahić, Imam, ličnost – uloga – značaj (treće prošireno izdanje), Medresa “Osman-ef. Redžović”, Visoko, 2014.)