IDEARIJ UVODA U RELIGIJSKU PEDAGOGIJU - Vejo, Edina (Novi Muallim, 2021)
UDK 37.032:28 28-472 Tekst diskutira određene nakupnine pitanja u Religijskoj pedagogiji, poput njezine neupitne multivalentne referenciranosti i skretanja pažnje ka grešci dogmatskog teološkog razumijevanja isključive matičnosti za Religijsku pedagogiju. Također, predstavlja ovu znanstvenu disciplinu kao izvor Transcendentnom nagnuću unutar cjeline Pedagogije.