MUSLIMAN SA SVOJOM DJECOM - El-Hašimi, Muhamed Ali; Seljubac, Sead (Novi Muallim, 2016)
Odlomak iz knjige: Dr. Muhammed Ali el-Hašimi, Ličnost muslimana u svijetlu Kur'ana i sunneta, Bejrut, 1993., str. 91-94. Prijevod s arapskog jezika: Sead Seljubac