MUSLIMANI JUGOSLAVIJE NAKON VELIKOG RATA: ODJECI MIROVNOG UGOVORA IZ SAINT-GERMAINA 1919. - Hasić, Hasan (Novi Muallim, 2021)
Muslimani Jugoslavije nakon Velikog rata: odjeci Mirovnog ugovora iz Saint-Germaina 1919., urednik: Hikmet Karčić, prijevod: Aleksandar Gašić, Elmina Mušinović, Institut za islamsku tradiciju Bošnjaka, Sarajevo, 2020.