Analiza jednog tefsirskog izvora - Ćeman-Kiremitci, Emina (Novi Muallim, 2024)
(Mehmet Akif Koç, Analiza jednog tefsirskog izvora: Predaje Mukātila b. Sulejmāna (150/767) koje se nalaze u Sa’lebījevom (427/1036) tefsiru, Kitabiyat, Ankara, 2005; Izvorni naziv na turskom jeziku: Tefsirde Bir Kaynak İncelemesi: eṣ-Ṣa’lebī (427/1036) Tefsirinde Mukātil b. Suleymān (150-767) Rivayetleri)