Bilješka o prepisivaču alhamijado rukopisa Mursal-ef. Zahiroviću iz Ljenobuda - ZAHIROVIĆ, Nedim (Novi Muallim, 2024)
UDK: 929 Zahirovic M. Specijalna biblioteka Behram-beg u Tuzli posjeduje rukopisne kodekse na orijentalnim jezicima (arapski, turski, perzijski) kao i rukopise na bosanskom jeziku koji su napisani arapskim pismom. Jedan od rukopisa napisanih arapskim pismom na bosanskom jeziku je kodeks označen signaturom R 76. Prepisivač dijelova ovoga kodeksa je Mursal Zahirović. U radu se navode biografski podaci o ovome prepisivaču.