Hifz Kur’ana u Bosni i Hercegovini i Sandžaku 1984-2021 - Smolo, Nudžejma (Novi Muallim, 2025)
(Maid Ibrahimović, Hifz Kur’ana u Bosni i Hercegovini i Sandžaku 1984 2021, El-Kalem – izdavački centar Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, Sarajevo, 2024, 376. str.)