Bibliografija djela o Muhammmedu, a. s., njegovoj porodici, drugovima i važnosti Sunneta objavljenih na južnoslavenskom govornom području - Valjevac, Mensur; Hasić, Dženan (Novi Muallim, 2025)
UDK 012 Muhammad 28-31:929 Muhammad Autori u ovom radu donose popisnu bibliografija djela o života poslanika Muhammeda, a. s., njegovoj porodici – Ehli-bejtu, ashabima i sunnetu koja su objavljena na bosanskom i njemu srodnim jezicima, bilo da su pisana perom domaćih autora ili su prijevodi. Bibliografija je hronološka i prati djela kroz vremenski period od 1896. do 2024. godine.