ĆOSIĆEV RAT - Halilović, Safet (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige Zbornik radova sa naučne i stručne rasprave o knjizi Bosanski rat Dobrice Ćosića održane 3. maja 2012. godine u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu. (2013). Sarajevo : Univerzitet u Sarajevu – Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava; 612 stranica.