ISTRAŽIVANJA I PROCJENE O MUSLIMANSKOM SVIJETU - Ljevaković, Abdurahman (Novi Muallim, 2013)
Muslimanski svijet: populacija i religioznost, priredili Azra Mulović i Hikmet Karčić, Centar za napredne studije i Centar za civilizacije Balkana – Balmed, Sarajevo, 2013.