PRESAĐIVANJE ORGANA U IBRAHIMOVSKIM RELIGIJAMA - Jašić, Orhan; Suljkanović-Mahmutović, Ahida (Novi Muallim, 2012)
Prikaz knjige: Gordana Pelčić, DONACIJA ORGANA I VJERNICI, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci – Katedra za društvene znanosti, Rijeka, 2006., str.111.