ISKUSTVO KOJE MIJENJA AMERIČKE MUSLIMANE: ISLAMSKO OBRAZOVANJE I POLITIČKO SAZRIJEVANJE - Safi, Louay M.; Fazlić, Hazim (Novi Muallim, 2000)
ISKUSTVO KOJE MIJENJA AMERIČKE MUSLIMANE: ISLAMSKO OBRAZOVANJE I POLITIČKO SAZRIJEVANJE Prijevod s engleskog: Hazim Fazlić