MUSLIMAN SA SVOJOM DJECOM (III) - El-Hašimi, Muhamed Ali; Seljubac, Sead (Novi Muallim, 2000)
Odlomak iz knjige Ličnost muslimana u svjetlu Kur'ana i sunneta, Bejrut, 1996. Prijevod s arapskog: Sead Seljubac