IZBOR IZ DISKUSIJA SA KOLOKVIJA "KAKVE NAM HUTBE TREBAJU?" - Redakcija, -izbor (Novi Muallim, 2022)
IZBOR IZ DISKUSIJA SA KOLOKVIJA "KAKVE NAM HUTBE TREBAJU?" koji je održan 12. juna 2000. godine / 9. rebiu-l-evvela 1421. h.g. u Sarajevu, u organizaciji Redakcije časopisa Novi MUALLIM. Muharem Hasanbegović Mustafa Cerić Rifat Fetić Hadžem Hajdarević Ismet Dizdarević Vahid Fazlović Remzija Pitić Fuad Sedić Mustafa Spahić Izet Terzić Nezim Halilović Nazif Garib Dževad Hodžić Mehmedalija Hadžić Muhamed Salkić Ibrahim Begović