ODGOJ I ŠKOLA U OZRAČJU ANTIMUSLIMANSKIH STRATEGIJA: Jesu li muslimani svjesni opasnosti koja im prijeti od "znanstvenika" koji izrađuju programe obrazovanja u našim školama?! - Omerdić, Muharem (Novi Muallim, 2022)
.