KULTURA RELIGIJA: NOVI PREDMET U NAŠIM ŠKOLAMA - Isanović, Nusret (Novi Muallim, 2022)
Kratak pregled izlaganja sa Međunarodne stručne konferencije o uvođenju predmeta “Kultura religija” u škole Bosne i Hercegovine