NAŠA MAHRAMA, NAŠ(A) ODGOVOR(NOST) - Sarajkić, Mirza (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: Zašto marama? Bosanskohercegovačke muslimanke o životu i radu pod mahramom, Đermana Šeta, CNS i CIPS, Sarajevo, 2011. godine, str. 204.