RASCIJEPLJENI ZAPAD - Ljevaković, Abdurahman (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: Rascijepljeni Zapad (Der gespaltene Westen), Jürgen Habermas, preveo s njemačkog Sulejman Bosto, RABIC i ECLD, Sarajevo, 2010.