GAZELI AHMEDA HATEMA BJELOPOLJAKA NA ARAPSKOM JEZIKU - Bajrić, Berin (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: Gazeli Ahmeda Hatema Bjelopoljaka na arapskom jeziku, Mirza Sarajkić, Orijentalni institut u Sarajevu, Posebna izdanja XXXIX, Sarajevo, 2011. godine, str. 156.