POTREBA ZA CJELOŽIVOTNIM UČENJEM - Okić, Muhamed (Novi Muallim, 2022)
Tekstom navedenog naslova željeli smo ukazati na potrebu i važnost jednog novog pristupa učenju. S obzirom da živimo u vremenu stalnih socijalnih, ekonomskih i tehničko-tehnoloških promjena, pred nas se postavljaju stalni izazovi za novim pristupom učenju. Od čovjeka 21. vijeka se očekuje kontinuirano praćenje tih promjena i aktivno sudjelovanje u društvu. S tim u vezi, potreba za konceptom cjeloživotnog učenja postaje neizostavna i nužna.