ZGODE SA “KRPICE TLA” - Smajić, Ramiza (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: Vesna Miović, Mudrost na razmeđu, zgode iz vremena Dubrovačke Republike i Osmanskog carstva, Dubrovnik: Kartolina, 2011, 125 str.