ČOVJEK KOJI NE POZNAJE PROŠLOST OSUĐEN JE DA JE PONOVO PROŽIVI... - Šljivo, Meho (Novi Muallim, 2011)
Prikaz knjige: Jahić Adnan, Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini za vrijeme monarhističke Jugoslavije : (1918-1941), Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju : Islamska zajednica u Hrvatskoj Medžlis Islamske zajednice Zagreb, 2010.